/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Medewerker beheer ICT


MBO Medewerker beheer ICT Nieuw!
Haal op flexibele wijze een erkend MBO-diploma

Een medewerker beheer ICT weet alles over het beheer en het gebruik van netwerken, computers, printers, faxen en telefoons binnen een bedrijf. Heb jij interesse in computers en techniek dan is de opleiding MBO Medewerker beheer ICT echt iets voor jou. Je wordt optimaal voorbereid op deze afwisselende functie. Als medewerker beheer ICT zorg je er voor dat de informatie- en communicatiesystemen goed functioneren. Je assembleert, installeert een configureert systemen. Stand-alone, maar ook binnen een netwerkomgeving. Of je bent bezig met het testen, beheren en beveiligen van de diverse onderdelen van het systeem. In het geval van storing ben jij degene die deze opspoort en verhelpt. En je geeft instructies over het gebruik van de verschillende ICT-systemen aan de mensen die er mee werken.

Met deze opleiding bereid je je perfect voor op een functie als medewerker beheer ICT. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 3-diploma op zak. En kun je aan de slag bij allerlei organisaties, groot en klein, bij de overheid of in het bedrijfsleven.

Voor deze opleiding is een wettelijk verplichte aanvraag voor diploma-erkenning bij DUO en de Inspectie van het Onderwijs ingediend. Na een positief advies voor diploma-erkenning van de Inspectie van het Onderwijs wordt de opleiding geregistreerd in het CREBO en zal de opleiding starten volgens de allernieuwste kwalificatiedossiers 2012-2013. Wij verwachten dat deze opleiding start per 1 november. Wanneer de opleiding onverhoopt geen diploma-erkenning krijgt, kan de aanmelding uiteraard kosteloos worden geannuleerd.

Voor wie bestemd
De opleiding MBO Medewerker beheer ICT is bestemd voor iedereen met interesse in ICT die op zoek is naar een afwisselende en zelfstandige functie als medewerker beheer ICT. Je kunt bij vrijwel iedere (middel)grote organisatie terecht.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 3-diploma op zak. Als medewerker beheer ICT kun je op veel plekken terecht. Bijvoorbeeld bij een ICT-afdeling van een commerciële bedrijf of een (non-)profit organisatie, zowel in het MKB als in het grootbedrijf.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch