/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)


U bent u al enkele jaren werkzaam in een ondersteunende functie op een financieel-administratieve afdeling. U bent toe aan een volgende stap in uw carrière en u wilt uw kennis uitbreiden en uw vaardigheden verder ontwikkelen. Het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) is een veel gevraagd diploma. Dit diploma biedt goede mogelijkheden om door te groeien naar een zelfstandige functie in de financieel-administratieve sector, bijvoorbeeld assistent controller.
Let op: u dient dit diploma op MBO+ niveau niet te verwarren met de masteropleding Master of Business Administration, waarbij de afkorting MBA ook gangbaar is!
De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) is bestemd voor iedereen die een kaderfunctie op financieel-administratief gebied ambieert. Met name wanneer u de administratie van een middelgrote onderneming voert, of deze wilt gaan voeren, is de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie waardevol. Het diploma Moderne Bedrijfsadministratie wordt op de arbeidsmarkt bijzonder gewaardeerd.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Markus Verbeek Praehep