/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Eerste monteur part-66 Cat.A (Vliegtuigonderhoud) (3)


Als eerste monteur part-66 Cat.A werk je bij een luchtvaartmaatschappij of een onderhoudsbedrijf voor vliegtuigen. Soms voer je werkzaamheden uit in een Base Maintenance omgeving (basisonderhoud) of in een werkplaats waar onderdelen worden gemaakt.

Het onderhoud van vliegtuigen wordt onderverdeeld in lijnonderhoud en grondig grootonderhoud. Je werkt als eerste monteur part-66 Cat.A aan vliegtuigen en/of helikopters. Het lijnonderhoud voer je op locatie uit. Het grootonderhoud vindt plaats binnen het bedrijf zowel in en aan het vliegtuig of in de aangrenzende werkplaats (shop), waar meer specialistische handelingen worden verricht.

Je bent in staat om op een collegiale manier collega-monteurs aan te sturen in teamverband. Je hebt geen probleem met de administratieve taken die verbonden zijn aan je werk. Je bent stressbestendig want ook onder tijdsdruk moet je goed beslissingen kunnen nemen en belangrijk is ook dat je flexibel inzetbaar bent.

Als eerste monteur part-66 Cat.A beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent zorgvuldig en kan werken volgens vastgestelde procedures en richtlijnen, waaraan te allen tijde moet worden voldaan en waarvan niet mag worden afgeweken ook onder tijdsdruk. Je bent gemotiveerd om jezelf op de hoogte te houden van veranderingen en wijzigingen in procedures, richtlijnen, technische voorschriften, en dergelijke. Daarnaast ben je kwaliteitsbewust en realiseer jij je elk moment het grote belang van veiligheid als leidraad bij jouw werkzaamheden. Je schroomt niet om, indien dit nodig is, aan te geven dat een vliegtuig aan de grond moet blijven. Daarnaast ben je in de functie van Eerste Monteur flexibel (wisselende werktijden, ook ’s avonds en/of ’s nachts), beschik je over sociale vaardigheid, onder andere bij toelichting geven aan flightcrews over het functioneren van het vliegtuig.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

VTOC Fokker