/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Food, Commerce and Technology


De vierjarige opleiding Food, Commerce & Technology leidt je op tot Bachelor of Applied Science (afstudeerrichting: Voedingsmiddelentechnologie) of tot Bachelor of Commerce (afstudeerrichting: Markt en consument). Het merendeel van ons moderne voedsel ondergaat een of meerdere industriële bewerkingen voordat het wordt verkocht aan consumenten. Deze brede bachelor richt zich op het productieproces, de kwaliteit en de verbetering van voedingsmiddelen. Ook de wisselwerking met de markt en de behoefte van de consument komen aan bod. Competenties waarop de brede bachelor is gebaseerd:
opstellen van plannen voor producten of productieprocessen
analyseren van trends en behoeften in de markt
projectmatig werken
communiceren
toegepast onderzoeken

In de afstudeerrichting Voedingsmiddelentechnologie verdiep je je in proces, kwaliteit, gezondheid en houdbaarheid van de voedingsmiddelen. Binnen de afstudeerrichting Markt en consument ligt de nadruk op de wisselwerking van het product met de behoefte en wensen vanuit de markt, overheid en consument of consumentenorganisaties. Hierbij spelen marketingconcepten, voorlichting en vertaling van behoeften uit de markt naar nieuwe of gewijzigde producten een grote rol.

Na afronding van je opleiding weet je alles over:
projectmatig werken
productontwikkeling
kwaliteitsmanagement
communiceren
vermarkten
gezondheidsaspecten van voedsel en voedingsmiddelen
Deze opleiding biedt goede perspectieven op de arbeidsmarkt en bereidt je voor op een functie als marketingdeskundige, productontwikkelaar, productiemanager, kwaliteitsmanager of food engineer in het brede werkveld van de voedingsmiddelenproductie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Inholland