/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Verkoopspecialist (3)


Aktiesport Academy

Wil jij investeren in je loopbaan bij Aktiesport?

Ontdek je kansen met de bedrijfsgerichte MBO opleiding op de Aktiesport Academy!

Ontdek je kansen
Zonder goede beroepesopleiding is succesvol werken in de sportdetailhandel eigenlijk niet meer denkbaar. Zeker niet als je op zoek bent naar een loopbaan in plaats van een baantje.

In samenwerking met het Da Vinci College heeft Aktiesport een mbo-opleiding ontwikkelt, die het mogelijk maakt om je werk te combineren met een zeer praktijkgerichte opleiding op de zogenaamde: Aktiesport Academy.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil ontwikkelen, ontplooien en wil groeien in zijn of haar huidige functie.

De opleiding levert je uiteindelijk een landelijk erkend MBO-diploma op niveau 3 of niveau 4 en het branche diploma Detex op.

De duur van de opleiding varieert van één tot twee jaar. Per half jaar worden er ongeveer 8 à 10 trainingsbijeenkomsten gepland. Daarnaast is er ook een praktijkgedeelte binnen de opleiding, deze vindt plaats in het filiaal waar je werkzaam bent.

De Aktiesport Academy is gestart in oktober 2002 met twee groepen. Sinds 2002 zijn er reeds 10 groepen op zowel niveau 3 als niveau 4 gestart en 4 groepen hebben de opleiding inmiddels succesvol afgerond. Op dit moment bevinden de deelnemers van de twee groepen die in september 2007 zijn gestart, zich in de afrondingsfase. Ze zijn bezig met de laatste examens. De examenresultaten van deze deelnemers beloven een bijzonder hoog slagingspercentage!

Wij zijn er van overtuigd dat je met het behalen van dit begerenswaardige diploma een goede stap zet in je verdere loopbaan bij Aktiesport!

"DOEN DUS", zouden we zeggen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aktiesport B.V.