/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Food & Business


Wat is food & Business?
Onder voedsel wordt verstaan alle organische stoffen die het menselijk lichaam nodig hebben.

Voedsel voor mensen heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt. Eerst aten wij ons voedsel voornamelijk rauw, maar al snel werd het de gewoonte ons eten te bereiden. Hierdoor werd het niet alleen smakelijker, maar ook beter verteerbaar.

Met de opkomst van de levensmiddelentechnologie veranderde en verbeterde ook ons voedsel. Conserveringstechnieken maken het mogelijk, voedsel lang te bewaren. Bijna elke dag komen er nieuwe, betere en gezondere producten op de markt. Kwaliteit en innovatie zijn misschien wel de belangrijkste begrippen in de voedingsmiddelenbrache. In dit vakgebied moet je dan ook constant bij de tijd blijven.

Voel je je thuis in de dynamische en internationale wereld van food. kan je goed organiseren en vind je het leuk om mensen aan te sturen die werken in bijvoorbeeld restaurants, cateringbedrijven of winkels dan kan Food en Business een afstudeerrichting zijn voor jou.

Waar kun je gaan werken na je opleiding?
Een aantal voorbeelden van beroepen zijn: Afdelingsmanager productie, Veilingmeester, Floormanager catering, Projectleider catering, supermarktmanager.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Studio T