/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Technische informatica, afstudeerrichting Industriële Automatisering


Als bachelor in de industriële automatisering kunt u zeer gevarieerd werk doen, waarbij u zich richt op toepassingen van mechanica, elektronica, informatica, pneumatiek (een techniek die werkt met luchtdruk) en hydraulica (een techniek met oliedruk). De bedrijfssectoren in dit vakgebied zijn bijvoorbeeld productieprocessen in de industrie, procesbesturing in de voedingsmiddelenindustrie, de geneesmiddelenindustrie of de chemische industrie, robots in de auto-industrie of toeleveranciers van de industrie. Ook wordt steeds meer industriële automatisering toegepast in voertuigtechniek, in gebouwbeheerssystemen (GBS) en in klimaatregeling en groeibeheersing in de glas- en tuinbouw.
Voor veel bedrijven in de industriële automatisering is Dirksen een bekende naam. Met een hbo-getuigschrift van Hogeschool Dirksen bent u dan ook een veel gevraagde werknemer in dit vakgebied.

Voor wie
Deze studie is bestemd voor iedereen die werkzaam is in een voor de afstudeerrichting relevante werkomgeving, die zich verder wil ontwikkelen op hbo-niveau richting technische informatica en die zijn carrièremogelijkheden wil vergroten.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk