/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Post-HBO Toegepaste Telecommunicatie


Programma
datacommunicatie en netwerktechnicus
telecom voor hbo
beveiliging van communicatie
mobiele telecommunicatie
netwerkbeheer

Na uw opleiding
Na het afronden van de opleiding kunt u de beschikbaarheid, de juiste inzet, het juiste gebruik en het beheer van structurele voorzieningen en andere middelen voor telecommunicatie, realiseren en handhaven. Gezien uw leidinggevende taak beschikt u over de kennis en vaardigheden om de structuren en middelen voor telecommunicatie te kunnen opzetten, beheren en beveiligen.

Daarnaast kunt u samenwerken met collega's uit andere vakgebieden om te komen tot adequate technische oplossingen voor probleemstellingen. Dit doet u door de implementatie en het beheer van structuren en middelen voor data en telecommunicatie en de bijbehorende schakel- en netwerkmanagement-systemen. Waar nodig integreert u deze in al bestaande systemen.

U overlegt met opdrachtgevers en klanten om de vereiste specificaties vast te stellen voor de hierbij te gebruiken netwerkapparatuur, de verlangde of benodigde ondersteuning, en de beveiliging. U beslist over de inkoop en test en integreert de nieuwe producten.

Studieduur
12 maanden met 25 trainingsdagen. De trainingsdagen worden gehouden op de vrijdag, met een gemiddelde frequentie van één trainingsdag per twee weken. Dit geeft u de mogelijkheid de besproken lesstof te verwerken en zo kunt u zich goed voorbereiden op de volgende trainingsdag.

Trainingslocatie
Arnhem.

Aanvang
De training wordt gepland in overleg met de opdrachtgever.
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling planning via telefoonnummer 026 - 3 544 644.

Examen
Alle modules uit het programma worden afgesloten met een schriftelijk examen van de Hogeschool Dirksen. Voor het behalen van het diploma Post-hbo Toegepaste telecommunicatie is het vereist dat alle modules tenminste met een voldoende worden beoordeeld. Het diploma geeft recht op vrijstelling voor enkele modules uit het programma HBO ICT-telecom van Hogeschool Dirksen.

Dit is een erkende post-hbo-registeropleiding.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk