/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO niveau 4 - Filiaalmanager


Iedere medewerker krijgt bij Zeeman de mogelijkheid zijn of haar MBO-diploma te halen. Wij bieden de MBO opleidingen ‘Verkoper’ op niveau 2, ‘Eerste Verkoper’ op niveau 3 en ‘Filiaalbeheerder’ op niveau 4 aan. De opleidingen zijn een door het Ministerie van Onderwijs en Cultuurwetenschappen uitgeschreven opleiding. Deze opleiding kent een vaste structuur en heeft wettelijke eisen ten aanzien van de lessen, examens, enz. Het Nationaal Consortium voor Bedrijfsgroepen (NCvB) is voor deze opleiding de partner van Zeeman en zorgt ervoor dat aan al deze wettelijke eisen is voldaan.

Voor die collega’s die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen, biedt Zeeman de mogelijkheid om eerst de Nederlandse taal verder onder de knie te krijgen, voordat gestart wordt met de opleiding.

Je combineert de opleiding met het werken bij Zeeman. De opleidingen worden gegeven door een trainer van Zeeman of een externe docent. De lessen of bijeenkosten vinden plaats volgens een vaste planning op een vaste locatie die redelijk in de buurt van je woonplaats ligt. Een lesgroep bestaat uit uitsluitend collega’s van Zeeman. Informatie en ervaringen kunnen dus goed onderling worden uitgewisseld. Dit maakt het leren nog leuker.

Slaag je voor alle onderdelen dan ontvang je een echt MBO-diploma!

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Zeeman School

Beroepen bij deze opleiding:

Filiaalmanager