/ home  

Terug

verkleinen vergroten

AD Management


Deze Ad richt zich op professionals en afgestudeerden uit het mbo, die als officemanager binnen organisaties en bedrijven willen doorgroeien.

Het Ad-programma leidt op voor twee typen functies: managementondersteunende functies en leidinggevende functies. Als voorbeeld voor managementondersteunende functies kun je denken aan ondersteunend medewerker kwaliteitszorg, projectcoördinator, sales-assistant, juridisch medewerker of ambtelijk secretaris.

Als voorbeeld voor leidinggevende functies kun je denken aan hoofd secretariaat, teamleider of locatiemanager.

Als je na je middelbare beroepsopleiding graag je organisatorische en managementkennis en -vaardigheden wilt uitbreiden, zit je bij deze Ad goed. De laatste jaren veranderen bedrijven en organisaties steeds sneller en worden werkprocessen complexer. Daardoor groeit de behoefte aan een hoger opgeleide officemanager, die deze veranderingen zelfstandig, organisatorisch en coördinerend begeleidt. De Ad ‘Officemanagement’ stelt jou in staat om als officemanager hét interne aanspreekpunt te zijn dat als geen ander bruggen weet te slaan tussen de inhoudelijke professionals, het management en de front- en backoffice.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk