/ home  

Terug

verkleinen vergroten

ICT-beheerder (2-jarig MBO-4 met betaalde stage)


Inhoud opleiding bestaat uit de deelkwalificaties:
Ontwikkelen van informatiesystemen
Beheren van informatiesystemen
Het inrichten en aansturen van een servicedesk
Het ontwikkelen en onderhouden van applicaties
Het ontwikkelen en onderhouden van embedded systemen
Implementeren van informatiesystemen

Opleidingsmogelijkheden
De opleiding ICT beheerder is een tweejarige dagopleiding (BOL). In het eerste leerjaar zal beperkte beroepspraktijkvorming plaatsvinden. In het tweede leerjaar zal een BPV-periode van 32 aaneengesloten weken worden doorgebracht bij een branchegerichte organisatie. Bij voorkeur loop je mee in een bedrijf dat zich in de IT-sector specialiseert.

Doorstroommogelijkheden
Doorstroom naar een HBO-opleiding in de ICT is mogelijk. Ook is het mogelijk om na de opleiding te gaan werken. Een baangarantie ligt voor je klaar (met het diploma van Instituut Broers).

Twee jaar durende dagopleiding (BeroepsOpleidende Leerweg BOL) met betaalde beroepspraktijkvorming, studiefinanciering en OV-jaarkaart (18+).

Speciaal voor deze opleiding heeft Instituut Broers het concept toegepast dat in een betaalde periode Beroeps Praktijk Vorming een groot deel van de studiekosten kunnen worden terugverdiend. Hiervoor geldt dat Instituut Broers met partnerbedrijven de student plaatst of de student ervoor kiest om zelf een BPV-plaats te regelen (al dan niet betaald). De voorwaarden om in aanmerking te komen voor plaatsing in de vergoede BPV-periode door Instituut Broers worden nader toegelicht op onze open avonden en tijdens een intakegesprek. Rabobank heeft een studiekrediet mogelijk gemaakt op dit scholingstraject. Informatie voor deelnemers via schooldecanen, open avonden op Instituut Broers en persoonlijk op aanvraag.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Broers MBO-college

Beroepen bij deze opleiding:

ICT-Beheerder