/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Internationaal Business & Entrepreneurship (HBO)


International Business & Entrepreneurship®
BachelorBachelor International Business Management
EuroCollege Hogeschool Rotterdam heeft een international business school programma ontwikkeld dat gebaseerd is op de essentials van ondernemen en succes behalen. Het betreft de bachelor International Business & Entrepreneurship. Een stevige hbo-bachelor waarin je als student leert wat ondernemen inhoudt.

Je leert creëren, concepten en strategieën ontwikkelen, initiatieven nemen en de winnaarmentaliteit doorgronden die bij ondernemen hoort. De International Business Management opleiding is in het Nederlands.

Ondernemen leren van ondernemers
Natuurlijk kan een international business school niet van iedereen een ondernemer maken. Maar een goede business management opleiding kan studenten met het juiste ondernemersbloed en talent dusdanig uitdagen en vormen zodat zij ondernemersvaardigheden ontwikkelen.

De hbo-studie International Business & Entrepreneurship is bestemd voor studenten die intensief getraind willen worden in de mentaliteit en denkwijzen die bij ondernemen horen. Je leert wat het verschil is tussen werken voor een bedrijf en werken aan een bedrijf. Je krijg je les van echte ondernemers.

Ondernemen = doelgerichte en vasthoudende actie!
Creativiteit, goalsetting, strategie, planning en gerichte actie ondernemen leiden altijd tot succes. Op onze business school leer je hoe een goed idee ontwikkelt en effectief in de markt zet, alsmede hoe je investeerders ervan overtuigt te investeren in jouw onderneming. Daarnaast zal de nodige aandacht besteed worden aan het werven van de juiste mensen om een business te bouwen en te ontwikkelen: "recruiting the right people".

Leren doen en denken als een ondernemer
Uiteraard draait het bij onze ondernemersopleidingen om de ondernemer in spe. Je ontwikkelt een scherp inzicht in wat je wel en niet kunt. Een succesvol ondernemer kent immers zijn zwakheden en leert deze compenseren. Hij is zelfsturend. Een succesvolle ondernemer geeft nooit op. Succes in welke vorm dan ook kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. Dat vereist een analytisch en strategisch getrainde geest en mentale conditie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk