/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Technische Informatica klassikaal


Bij HBO Informatica staat het ontwerpen, bouwen en invoeren van complexe systemen, databases en (web)applicaties centraal. De opleiding bereidt zo goed voor op creatieve functies, zoals software engineer, systeemontwikkelaar, databasespecialist of webdeveloper. Je leert oplossingen te bedenken én te realiseren voor klanten.

Na afronding van deze opleiding mag de titel Bachelor of Information & Communication Technology (B ICT) worden gevoerd. Alle benodigde kennis is nu in huis om als zelfstandig deskundige of gedetacheerde voor diverse bedrijven te werken.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Het beroep
Afgestudeerde informatici zijn veelal bezig met het ontwerpen, bouwen en invoeren van complexe systemen, databases en (web)applicaties. Ze zijn in staat om creatieve oplossingen te bedenken en te realiseren voor klanten.

Voorbeelden van functies zijn: software engineer, systeemontwikkelaar, databasespecialist of web developer. Hiermee kun je bijvoorbeeld bij een bank, internetserviceprovider, systeemontwikkelbedrijf of websitebouwer werken.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de [url http://www..nl/hogeschool/informatica_en_pc_en_internet/hbo_technische_informatica-klassikaal/index.htm?cmp=bac-34215&link=HBO_Technische_Informatica_Klassikaal] gratis informatie [/url] aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven