/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bedrijfskundige Informatica - Supply Chain Management klassikaal


De opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica (BI) – Supply Chain Management toont hoe ICT kan worden ingezet om logistieke processen (supply chains) te optimaliseren. De vakken gaan over ICT én Business Process Management. Modellen en hulpmiddelen om logistieke processen te analyseren worden uitgebreid behandeld. Daarnaast komen de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Supply Chain Management aan bod. Afgestudeerde BI’ers beschikken zo over de perfecte mix van kennis en vaardigheden om bedrijven te helpen met het verbeteren van de logistieke keten.

Naast Supply Chain Management kan ook worden gekozen voor de uitstroomvarianten Business Security Management en Informatiemanagement.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Het beroep
Afgestudeerde BI’ers stromen vaak direct door naar adviesfuncties en werken bijvoorbeeld als Business consultant, Management consultant, Sales consultant, Informatieanalist, Systeemanalist, Informatiearchitect of Projectmanager.

BI’ers zorgen ervoor dat de informatiesystemen functioneren binnen een bedrijf en onderzoeken actief hoe ICT kan worden ingezet om de logistieke processen te verbeteren. Ze vervullen zo een belangrijke adviserende rol en zijn de schakel tussen ICT en bedrijfsvoering. De functies bieden veel uitdaging en klantcontact: steeds onderzoek je actief waar klanten en collega’s behoefte aan hebben en anticipeer je op nieuwe ontwikkelingen.

Een baan als BI’er is bovendien afwisselend; het omvat zowel bedrijfseconomie, logistiek als marketing. Ook zijn er goede doorstroommogelijkheden. Doorgroeien tot hoofd ICT behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven