/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Management, Economie en Recht klassikaal


HBO Management, Economie en Recht (MER) integreert kennis van economie, juridische zaken en management in één opleiding. Een unieke combinatie dus, met als grote meerwaarde dat organisatievraagstukken vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken. Na afstuderen ben je in staat om problemen zowel vanuit juridisch als economisch oogpunt te benaderen en een geïntegreerde oplossing te vinden.

De opleiding besteedt daarnaast veel aandacht aan het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Voltooiing van de opleiding geeft recht op de titel Bachelor of Business Administration (B BA).

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Het beroep
HBO MER biedt een combinatie van theoretische kennis en managementvaardigheden, die uitstekend kan worden ingezet bij de overheid, bedrijfsleven of non-profitorganisaties. Afgestudeerden hebben grote kansen op de arbeidsmarkt: ze werken vaak als adviseur of manager, maar kunnen bijvoorbeeld ook als beleidsmedewerker of personeelsfunctionaris aan de slag.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven