/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Commerciële Economie (CE) klassikaal


Wil je als bedrijf overleven, dan moet je producten bieden die nét even anders zijn dan vergelijkbare producten van andere bedrijven. Maar ook een goede promotie is van belang. Het HBO deelprogramma Commerciële Economie klassikaal verschaft de kennis en vaardigheden die nodig zijn om op een commerciële afdeling aan de slag te gaan. Zo gaat het deelprogramma in op marketing, bedrijfseconomie, management en organisatie, sales en professionele communicatie.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO bacheloropleiding Commerciële Economie van Hogeschool. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Doelgroep HBO deelprogramma Commerciële Economie klassikaal
Het HBO deelprogramma Commerciële Economie is bestemd voor iedereen die de basisbeginselen van marketing, management, economie en professionele communicatie onder de knie wil krijgen en/of werkzaam is op een commerciële afdeling binnen een bedrijf.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding Commerciële Economie. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven