/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Communication and Multimedia Design klassikaal


Communicatie verloopt tegenwoordig grotendeels digitaal, de vraag naar professionals op het gebied van communicatie én nieuwe media is dan ook groot. Het HBO deelprogramma Communication and Multimedia Design klassikaal legt een goede basis op het gebied van digitale media, communicatie en mediavormgeving. Daarbij speelt technologie een grote rol. De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design van Hogeschool.

Het deelprogramma staat stil bij verschillende toepassingen van digitale multimedia, de benodigde technologie en de digitale cultuur. Ook diverse communicatievormen, interculturele communicatie, kunstgeschiedenis, grafisch ontwerpen en webdesign komen aan bod. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding Communication and Multimedia Design, maar is ook als opleiding op zich zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.


Doelgroep HBO deelprogramma Communication and Multimedia Design klassikaal
Het HBO deelprogramma Communication and Multimedia Design is bestemd voor iedereen die zich wil verdiepen in digitale media, communicatie en mediavormgeving en/of in zijn werk in aanraking komt met communicatie via nieuwe media en hier meer over wil weten.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Communication and Multimedia Design klassikaal is er een goede basis gelegd voor verdere ontwikkeling op het gebied van digitale media, communicatie en mediavormgeving. Studenten hebben kennis van nieuwe media, nieuwe technologie en de praktische toepassingen en kennen diverse communicatiemodellen en –systemen. Bovendien is duidelijk hoe er een communicatiebeleid opgezet kan worden en uit welke fases een communicatieproces bestaat. Verder beschikken studenten over basiskennis op het gebied van kunst(geschiedenis) en beheersen ze de basisvaardigheden van grafisch ontwerpen en webdesign.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven