/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Management, Economie en Recht (MER) klassikaal


Het HBO deelprogramma Management, Economie en Recht (MER) bestaat uit een unieke combinatie van vakken. Modules over (bedrijfs)economie, recht, middle management en onderzoeksvaardigheden worden in één opleiding geïntegreerd. Studenten leren organisatievraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en goede onderzoeksrapporten te schrijven. Na voltooiing van deze opleiding is de perfecte mix van kennis en vaardigheden in huis om in het midden management van een bedrijf te werken.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Management, Economie en Recht (MER) van Hogeschool. Het vormt een goede voorbereiding op de volledige MER-opleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Management, Economie en Recht klassikaal
Het HBO deelprogramma MER is bestemd voor iedereen die basiskennis op wil doen over economie, recht en middle management en daarnaast goede onderzoeksvaardigheden wil ontwikkelen.

Het deelprogramma vormt een prima oriëntatie op de bacheloropleiding MER.

Einddoel
Na afronding van dit deelprogramma beschikken studenten over een brede theoretische kennisbasis en over goede managementvaardigheden. Je hebt:
kennis van de verschillende aspecten van het managementvak, zoals organisatie-indeling, leidinggeven, communicatie en kwaliteitszorg.
Inzicht in de basisbeginselen van het Nederlands, Europees en internationaal recht.
Kennis van (bedrijfs)economie. Ook kunnen eenvoudige berekeningen worden gemaakt.
Goede onderzoeksvaardigheden.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven