/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bedrijfskunde klassikaal


Binnen elke professionele organisatie is er behoefte aan praktische managers die kennis hebben van bedrijfsprocessen en deze kunnen managen. Het HBO deelprogramma Bedrijfskunde klassikaal legt een goede basis op het gebied van bedrijfskunde, management en organisatie, informatiesystemen, bedrijfseconomie en commerciële economie. De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bedrijfskunde van Hogeschool.

Het deelprogramma staat onder andere stil bij verschillende managementvormen, besturing, verandermanagement en algemene HBO-vaardigheden. Ook planning, productie, conflicthantering en personeelswerving komen aan bod. Bovendien is er aandacht voor de toepassing en ontwikkeling van informatiesystemen, functioneel beheer, kostenberekening, financiering, marketinginstrumenten en marketingstrategie. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding Bedrijfskunde, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.


Doelgroep HBO deelprogramma Bedrijfskunde klassikaal
Het HBO deelprogramma Bedrijfskunde is bestemd voor iedereen die zich succesvol wil profileren binnen een organisatie en inzicht wil krijgen in het managen van werkprocessen, informatiestromen en -systemen en basiskennis wil op doen van commerciële economie en bedrijfseconomie.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding Bedrijfskunde. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Bedrijfskunde is er een goede basis gelegd voor verdere ontwikkeling op het gebied van bedrijfskunde, management en organisatie. Studenten hebben kennis van werkprocessen en informatiesystemen en weten hoe ze die kunnen managen en sturen. Bovendien is er basiskennis opgedaan op het gebied van commerciële en bedrijfseconomie en heeft de student inzicht in marketing.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven