/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Statistiek klassikaal


Het HBO deelprogramma Statistiek klassikaal leert de student in slechts drie maanden het toepassen van statistische methoden en technieken op het gebied van de sociale wetenschappen. De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie van Hogeschool.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Statistiek klassikaal
Het HBO deelprogramma Statistiek is bestemd voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met onderzoek binnen de sociale wetenschappen en meer wil weten over de statistische kant van onderzoek. De opleiding is geschikt voor zowel mensen die werken op onderzoeksbureaus of –afdelingen (profit en non-profit) als mensen die vanuit de behandelkant of trainingskant te maken hebben met onderzoek. Ook is de opleiding zeer geschikt om in korte tijd een goede basis te leggen om door te stromen naar een vervolgstudie.

Einddoel
Na het afronden van het HBO deelprogramma Statistiek hebben studenten kennis opgedaan op HBO-niveau van het toepassen van statistische methoden en technieken op het gebied van de sociale wetenschappen, de psychologie in het bijzonder.

Het behaalde diploma kan vrijstelling geven voor het theoriedeel van de gelijknamige module van de opleiding HBO Toegepaste psychologie van Hogeschool.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven