/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Management, organisatie en informatie klassikaal


Een manager binnen een professionele organisatie dient niet alleen te beschikken over managementvaardigheden, maar ook inzicht te hebben in informatica. Het HBO deelprogramma Management, organisatie en informatie klassikaal gaat in op management en organisatie én legt een basis op het gebied informatica. Verschillende managementtheorieën, planning, kwaliteitszorg, het positioneren en ontwikkelen van informatiesystemen, informatiemanagement: het komt allemaal in bod.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bedrijfskunde van Hogeschool. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Management, organisatie en informatie klassikaal
Het HBO deelprogramma Management, organisatie en informatie is bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met het sturen en managen van informatiestromen en systemen binnen een organisatie of hier meer over wil weten.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten, of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding Bedrijfskunde. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Management, organisatie en informatie heeft de student basiskennis op het gebied van management en organisatie. Zo zijn diverse organisatie-indelingen, de groeifasen van organisaties en bedrijfswetgeving bekend en heeft de student kennis van veranderingsmanagement, sociaal organisatorisch beleid en productie en kwaliteit. Daarnaast is de rol van informatiesystemen binnen een organisatie duidelijk en heeft de student inzicht in de soorten informatiesystemen, de ontwikkeling van informatiesystemen en functioneel beheer.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven