/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Inleiding bedrijfseconomie klassikaal


et HBO deelprogramma Bedrijfseconomie is gericht op het overbrengen van basiskennis van het vak Bedrijfseconomie. Aan het eind van de opleiding is er kennis op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken en zijn er basisvaardigheden voor het maken van berekeningen.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO bacheloropleiding Bedrijfseconomie van Hogeschool. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Doelgroep HBO deelprogramma Inleiding Bedrijfseconomie klassikaal
Het HBO deelprogramma Inleiding Bedrijfseconomie is voor iedereen die kennis wil opdoen op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken. Bijvoorbeeld voor managers die na een promotie te maken krijgen met kostprijsberekeningen, jaarrekeningen en financiële structuren.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Inleiding Bedrijfseconomie heeft de student kennis op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken en is in bezit van basisvaardigheden voor het maken van berekeningen. Denk hierbij aan:

Kennis van bedrijfseconomische begrippen
Vaardigheden tot het maken van eenvoudige berekeningen met betrekking tot kosten
Kennis en inzicht op het gebied van kostenbudgettering
Berekenen van economische levensduur en investeringscalculaties
Kennis en inzicht op het gebied van vermogensbehoefte, vermogensmarkt

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven