/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Belastingrecht klassikaal


In het bedrijfsleven is de vraag naar fiscaal specialisten groot. Het HBO deelprogramma Belastingrecht klassikaal geeft in korte tijd inzicht in het Nederlandse belastingstelsel. Het toepassen van wettelijke regelingen, het formuleren van oplossingen aan de hand van het wetboek: het komt allemaal aan bod in dit deelprogramma. De opleiding biedt een goede basis voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de bedrijfsadministratie.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Belastingrecht klassikaal
Het HBO deelprogramma Belastingrecht is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in belastingrecht in het bedrijf en/of in zijn werk te maken heeft met belastingrecht en hier meer over wil weten.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Belastingrecht is er een goede basis gelegd voor verdere ontwikkeling op het gebied van bedrijfsadministratie. Studenten hebben o.a. kennis van de Nederlandse wetgeving op het gebied van loonbelasting, dividendbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Ook is de student op de hoogte van aftrekposten en heffingskortingen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven