/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Inleiding bestuurlijke informatievoorziening klassikaal


Kennis en inzicht in de verschillende facetten van een (administratieve) organisatie is onmisbaar voor efficiënte informatievoorziening. Het HBO deelprogramma bestuurlijke informatievoorziening klassikaal verschaft basiskennis in de opzet en het functioneren van een administratieve organisatie. Het inkoopproces, opslagproces en productieproces komen onder andere aan bod. Daarnaast staat het deelprogramma stil bij het efficiënt regelen van het informatievoorzieningsproces.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit modules van de NVAO-geaccrediteerde HBO bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool. Het deelprogramma is een goede voorbereiding op de bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Bestuurlijke informatievoorziening klassikaal
Het HBO deelprogramma Bestuurlijke informatievoorziening is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met de kwaliteit van informatievoorziening in een bedrijf en/of zich wil verdiepen in de administratieve organisatie.

De opleiding is bovendien ideaal voor iedereen die in korte tijd zijn of haar kennis wil vergroten of zich wil oriënteren op de bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie. Voor het deelprogramma gelden geen specifieke vooropleidingseisen, waardoor de opleiding - in tegenstelling tot een volledige HBO-opleiding - toegankelijk is voor iedereen.

Einddoel
Na afloop van het HBO deelprogramma Bestuurlijke informatievoorziening is er kennis van de verschillende processen binnen een organisatie die van invloed zijn op de informatievoorziening. De student weet hoe het informatievoorzieningsproces zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Ook de beginselen van de administratieve organisatie zijn bekend.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven