/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Inleiding recht klassikaal


In het HBO deelprogramma Inleiding Recht komen alle basisbeginselen van het Nederlands, Europees en internationaal recht uitgebreid aan bod. Zo is er aandacht voor rechtsvorming door regelgeving, gewoonte, verdrag en jurisprudentie. Daarnaast worden kernbegrippen uit het strafrecht en privaatrecht toegelicht. Doe in korte tijd kennis op over de werking van het rechtsstelsel.

De inhoud van dit deelprogramma bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten van Hogeschool. Het vormt een goede voorbereiding op de volledige bacheloropleiding, maar is ook als opleiding op zichzelf zeer interessant en volledig.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (iedere 2-3 weken, overdag of in de avond) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.Doelgroep HBO deelprogramma Inleiding Recht klassikaal
Dit HBO deelprogramma is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de werking van het rechtstelsel en in korte tijd kennis wil opdoen over recht.

Einddoel
Na afronding van dit deelprogramma zijn alle beginselen van het Nederlands, Europees en internationaal recht bekend. Er is kennis van rechtsvorming door regelgeving, gewoonte, verdrag en jurisprudentie en de kernbegrippen van het straf- en privaatrecht zijn helder.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven