/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Evenementen management (MBO)


Ben jij geïnteresseerd in internationale handel en vind je het interessant om alles te weten te komen over import en export? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.
Net als de Manager Internationale Groothandel word je in de opleiding IBS opgeleid om zaken te doen met het buitenland. Maar IBS gaat nog een stapje verder! Ben je een topper in Engels én een commerciële kei, dan is IBS voor jou de perfecte opleiding. Naast de vakken van de opleiding Assistent Medewerker Internationale Handel volg je ook een speciaal programma dat in het Engels wordt aangeboden. Dat betekent dat je tweetalig wordt opgeleid en dat vergroot natuurlijk je kansen. Wat dacht je van een carrière bij een bedrijf dat internationaal zaken doet. Of een toekomst bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als je de opleiding IBS succesvol doorloopt ontvang je een MBO-diploma en een HBO-certificaat! Allereerst het diploma Assistent Manager Internationale Handel en daarnaast het officiële Engelstalige HBO-certificaat International Business.

Als Assistent Manager Internationale Handel onderzoek je de exportmogelijkheden voor je bedrijf. Hiervoor ga je vaak bij de klant op bezoek dus je bent vaak in het buitenland! Bij nieuwe klanten geef je vaak een presentatie over het bedrijf waar je voor werkt. Je geeft de klant informatie over de producten en onderhandelt over prijzen.

Als Assistent Manager Internationale Handel kun je aan het werk op een commerciële afdeling van een internationaal handels- of productiebedrijf of op de afdeling export.

De Assistent Manager Internationale Handel houdt zich bezig met het opstellen van marketingplannen en het verkrijgen van buitenlandse orders. Jouw taken bestaan uit het toepassen van verschillende verkooptechnieken, marketing plannen opstellen en administratieve werkzaamheden verrichten. Ook hou jij je bezig met het verkopen van producten, het bevorderen van de verkoop en het onderhouden van contacten. Daarnaast weet je ook hoe je buitenlandse klanten te woord moet staan. Kennis van een vreemde taal is dus noodzakelijk.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Europort Business School