/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-leergang Bedrijfsadministratie en Accountancy


Het HBO-deelprogramma Bedrijfsadministratie en Accountancy bereidt perfect voor op een interessante functie in de administratieve secde bedrijfsadministratie en/of accountancy. Deze korte, specialistische opleiding is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die aan de slag wil in de administratieve sector. Bijvoorbeeld als financieel manager, accountant of hoofd Administratie. In korte tijd wordt alle nodige financieel-economische kennis bijgebracht om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding SPD Bedrijfsadministratie van Hogeschool. Je behaalt 109 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor maar liefst 12 modules, waaronder Inleiding bedrijfseconomie, Communicatieve vaardigheden en Fiscale jaarrekening.

Let op: de opleiding start per 1 april. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Bedrijfsadministratie en Accountancy bestemd
De opleiding is bestemd voor iedereen die een loopbaan ambieert als financieel manager, (assistent-)controller, (assistent-)accountant of hoofd Administratie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven