/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bouworganisatie


Voor de professional die kennis nodig heeft van bouw- en bestektekeningen is er het HBO-deelprogramma Bouworganisatie. Leer meer over planningsinstrumenten en het kritisch beoordelen van adviezen van experts. De opleiding geeft de nodige basiskennis op het gebied van bouworganisatie. De opleiding is gericht op het organiseren van bouwprojecten en de instrumenten die daarbij nodig zijn zoals (STABU-)bestekken, begrotingen als planningen worden uitgebreid behandeld.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bouwkunde van Hogeschool. Je behaalt 6 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Bouworganisatie.

Let op: de opleiding start per 1 april. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Bouworganisatie bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die meer inzicht wil hebben in of wil kunnen werken met bouw- en bestektekeningen en planningsinstrumenten. Bijvoorbeeld voor werknemers bij architecten- en ingenieursbureaus, de opdrachtgevende overheid, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars of aannemers- en installatiebedrijven. En voor iedereen die zich op HBO-niveau wil specialiseren in Bouworganisatie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven