/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bouwprojectmanagement


Het realiseren van gebouwen en infrastructuur is een complex proces. Bij elk project zijn veel partijen betrokken. Een kleine fout heeft vaak grote consequenties. Het is daarom van belang dat een project zo effectief en efficiënt mogelijk georganiseerd wordt. Functiescheiding in het bouwproces vraagt om de onafhankelijke en deskundige betrokkenheid van een bouwprojectmanager. In het HBO-deelprogramma Bouwprojectmanagement worden bruikbare methodieken aangereikt om het bouwproces optimaal te managen. Onder meer hoe een bouwproject wordt opgezet, hoe je projectmatig kunt werken en hoe projectteams worden samengesteld. Ook het analyseren van projectrisico’s en het opstellen van een kwaliteitsplan komen aan bod. Kortom: een brede opleiding op HBO-niveau, waarmee je zeker een streepje voor hebt op de arbeidsmarkt.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bouwkunde - Procesmanagement van Hogeschool. Je behaalt 17 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Bouwprojectmanagement.

Let op: de opleiding start per 1 april. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Bouwprojectmanagement bestemd
De opleiding is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau meer kennis en vaardigheden wil opdoen op het gebied van het managen van bouwprocessen, van begin- tot eindfase. De opleiding is bijzonder geschikt voor personen die zich verder willen ontwikkelen, zodat ze hun huidige of toekomstige werk (nog) beter kunnen uitoefenen. Bijvoorbeeld voor projectleiders van bouwprojecten, opdrachtgevers, beleidsambtenaren of medewerkers van een woningbouwcoöperatie of architectenbureau.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven