/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Bouwrecht


In het bouwwezen komen veel wetten en regels voor. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsomstandigheden, milieuwetgeving, risicobeheersing of bouwbesluiten. Het HBO-deelprogramma Bouwrecht geeft een breed en actueel beeld van het bouwrecht. De beginselen van de verschillende wetten en regels waar de bouw mee te maken heeft komen uitgebreid aan bod.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding HBO Bouwkunde van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Bouwrecht.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Bouwrecht bestemd
De opleiding Bouwrecht is bestemd voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de voor de bouw relevante wet- en regelgeving en zich op HBO-niveau wil verdiepen in het bouwrecht. De opleiding is ook zeer geschikt voor (beleids)ambtenaren ruimtelijke ordening, grondzaken, bouw- en woningtoezicht. Of voor projectleiders en managers bij grondbedrijven, projectontwikkelaars, bouw- en aannemingsbedrijven, woningcorporaties, bouwadviseurs en ingenieurs. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt vrijstelling bij doorstroming naar de bacheloropleiding HBO Bouwkunde

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven