/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Contracteren in de bouw


Ben je in je werk betrokken bij de vorming van bouwcontracten? Dan is het HBO-deelprogramma Contracteren in de bouw een uitstekende keuze. In deze opleiding komen de regelgeving op het gebied van aanbesteden en bestekken én de algemene bepalingen en contractvormen in de bouw uitgebreid aan bod. De opleiding geeft inzicht in diverse termen m.b.t. contracteren en behandelt het omschrijven van diverse contractvormen. Ook de werking en toepassing van de UAV (Uniforme administratieve voorwaarden voor de uitvoering van werken 1989) komt aan de orde. Door middel van praktijkopdrachten wordt alle kennis direct toegepast in de praktijk.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bouwkunde van Hogeschool. Je behaalt 3 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Contracteren in de bouw.

Let op: de opleiding start per 1 april. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Contracteren in de bouw bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die in zijn werk als partij of belanghebbende betrokken is bij de vorming van bouwcontracten. De opleiding is een aanrader voor opdrachtgevers, architecten, bouwadviseurs, (onder)aannemers, toeleveranciers, functionarissen bij de overheid, bedrijfsjurist, advocaten en notarissen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven