/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Crisismanagement


Een crisis komt altijd onverwacht. Of het nu om een brand, een bommelding, een aanslag of ontploffing gaat… Het HBO-deelprogramma Crisismanagement is dé manier om voorbereid te zijn op dit soort situaties. De opleiding geeft inzicht in de aanpak en beheersing van een mogelijke crisis. Tijdens de opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan leidinggeven tijdens een crisissituatie en waar, voor wat betreft de communicatie, rekening mee te houden. Ook het maken van een goed actieplan en het samenstellen van een goed werkend team komen aan bod.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Security Management van Hogeschool. Je behaalt 4 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Crisismanagement.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Crisismanagement bestemd
De opleiding Crisismanagement is een aanrader voor managers die willen weten hoe zij moeten handelen in geval van nood of calamiteiten. De opleiding is bovendien geschikt voor professionals die voor hun werk te maken (kunnen) krijgen met crisissituaties en op HBO-niveau kennis willen opdoen van crisismanagement.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven