/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Distributielogistiek


Een producent dient bij het vormgeven van de distributieketen richting de afzetmarkten en eindafnemers tal van afwegingen te maken. Bijvoorbeeld op het gebied van opslag, het al dan niet uitbesteden van de magazijnfunctie en het transport. Tijdens deze opleiding leer je hier in 6 maanden alles over. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere (internationaal) transport, warehousemanagement, kostenbeheersing in magazijnen, trends en ontwikkelingen in distributie en inrichting van magazijnen.


Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Logistiek en Economie van Hogeschool. Je behaalt 10 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Distributielogistiek.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Distributielogistiek bestemd
De opleiding is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau meer kennis wil opdoen van distributielogistiek. Bijvoorbeeld voor managers fysieke distributie, warehouse managers, transportmanagers, stafmedewerkers logistiek, logistiek consultants en logistiek managers.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven