/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Functioneel Beheer


Een functioneel beheerder richt zich op processen en activiteiten die nodig zijn voor de instandhouding en ontwikkeling van de informatievoorziening. Het draait om beleid, architectuur, sturing, ondersteuning, beheer en aanpassingen van de informatievoorziening. Daarnaast vormt het vertalen van de wensen van een organisatie richting leveranciers van IT-diensten en IT-oplossingen een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Voor wie aan de slag wil als functioneel beheerder, is het HBO-deelprogramma Functioneel Beheer uitermate geschikt.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bedrijfskundige Informatica van Hogeschool. Je behaalt 19 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Functioneel Beheer. Daarnaast worden tijdens de studie maar liefst 5 EXIN-certificaten behaald.

[b]Voor wie is het HBO-deelprogramma Functioneel Beheer bestemd[b]
De opleiding is onmisbaar voor iedereen die verantwoordelijk wordt voor het functioneel beheer binnen zijn of haar organisatie. Ook voor degenen die al ervaring hebben met het beheer van informatiesystemen is de opleiding nuttig. De opleiding is aan te bevelen voor iedereen die zich bezighoudt met de bedrijfskundige kant van informatica en professioneel (en gecertificeerd) met beheer wil omgaan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven