/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Geschiedenis van de bouwkunst


Wie meer wil weten over architectuur en architectuurgeschiedenis, volgt het HBO- deelprogramma Geschiedenis van de bouwkunst. Want of het beroepsmatig of uit pure interesse is: deze opleiding geeft een uitstekende basiskennis van de geschiedenis van de bouwkunst in Nederland. De opleiding behandelt de verschillende bouwstijlen en stromingen en de architectuurgeschiedenis van 2000 v. Chr. tot heden. Deze achtergrondkennis stelt je in staat om beter te communiceren met experts uit het vakgebied.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Bouwkunde van Hogeschool. Je behaalt 2 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Geschiedenis van de bouwkunst.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Geschiedenis van de bouwkunst bestemd
De opleiding is bestemd voor iedereen die meer wil weten over architectuur en architectuurgeschiedenis. Hoewel er bijzondere aandacht wordt besteed aan bouwkundige/constructieve aspecten, is deze opleiding ook prima geschikt voor mensen zonder bouwkundige achtergrond.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven