/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Inleiding recht


“Goede mensen hebben geen wetten nodig”, vond de filosoof Plato. Maar niet iedereen is altijd goed en bovendien kijken verschillende mensen nogal eens anders tegen een situatie aan. In zo’n geval moet de wet uitkomst bieden. In het dagelijks leven hebben we allemaal wel eens met een vorm van recht te maken. Voor wie hierin is geïnteresseerd, biedt het HBO-deelprogramma Inleiding recht de perfecte basis. In deze opleiding komt het recht in al haar facetten aan bod, zoals de Nederlandse wet, het publiek- en privaatrecht, de rechterlijke organisatie en hoe wetten tot stand komen.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Rechten van Hogeschool. Je behaalt 11 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Inleiding recht.

Liever klassikaal studeren?
Deze opleiding is ook als klassikale opleiding te volgen. Je volgt dan iedere 2-3 weken een interactieve bijeenkomst en studeert in de tussenliggende weken thuis met begeleiding via internet. Lees alles over deze opleiding in de klassikale variant.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Inleiding recht bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die graag in korte tijd op HBO-niveau kennis wil opdoen van het Nederlandse recht en goede juridische vaardigheden wil ontwikkelen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven