/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Logistiek management


De vraag naar vakmensen met de juiste logistieke kennis groeit door de sterke (internationale) concurrentie nog altijd. En de verwachting is dat de arbeidsmarkt voor logistieke deskundigen gunstig zal blijven. Een aantrekkelijk vooruitzicht. Dit HBO-deelprogramma behandelt alles op het gebied van logistiek management: leidinggeven, organisatiestructuren, logistieke concepten en de praktische uitvoering hiervan. Deze opleiding is dan ook een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een dynamische baan op beleidsniveau in de logistiek. Als logistiek manager ontwikkel je plannen die leiden tot kostenbesparing en een betere service.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Facility Management van Hogeschool. Je behaalt 23 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Logistiek management.


Voor wie is het HBO-deelprogramma Logistiek management bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die zich op managementniveau wil bezighouden met procedures en systemen op het gebied van de goederenstroom en leiding wil geven aan de invoering daarvan binnen de organisatie. En voor iedereen die op HBO-niveau kennis op wil doen van logistiek management.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven