/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Marketing


Marketing is een boeiend vak, met grote carrièremogelijkheden. Het HBO-deelprogramma Marketing is een praktijkgerichte opleiding waarbij je kennis en vaardigheden opdoet om marketingvraagstukken op product- en marktniveau om te zetten in commerciële activiteiten. Deze opleiding gaat in op alle belangrijke aspecten op het gebied van marketing. Je ontwikkelt een brede kennis die direct toepasbaar is in de praktijk.

De opleiding bestaat uit een module van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie van Hogeschool. Je behaalt 16 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Inleiding commerciële economie.

Liever klassikaal studeren?
Deze opleiding is ook als klassikale opleiding te volgen. Je volgt dan iedere 2-3 weken een interactieve bijeenkomst en studeert in de tussenliggende weken thuis met begeleiding via internet. Lees alles over deze opleiding in de klassikale variant.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Marketing bestemd
Deze opleiding is voor iedereen die een carrière in de marketing ambieert of in zijn huidige baan te maken heeft met marketing en verkoop. Bijvoorbeeld als junior productmanager, assistent brandmanager, assistent marketingcoördinator of in een marketing- of salesfunctie op middle managementniveau.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven