/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Marktonderzoek


Marktonderzoek is essentieel bij het bepalen van een succesvolle bedrijfs- en marketingstrategie. In welke mate heeft de doelgroep behoefte aan een product of dienst? Uit welke personen bestaat de doelgroep precies? Welke ontwikkelingen en trends zijn er gaande in de markt? Het HBO-deelprogramma Marktonderzoek verschaft alle nodige kennis om onder andere een onderzoeksvraag te kunnen formuleren, een onderzoeksplan te maken, de juiste tools in te zetten en zelf onderzoek uit te voeren. Ook ben je (beter) in staat om extern uitgevoerd onderzoek te begeleiden en beoordelen.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Marktonderzoek.

Let op: de opleiding start per 1 februari. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Marktonderzoek bestemd
De opleiding is een ’must’ voor iedereen die zich in zijn werk direct of indirect bezighoudt met marktonderzoek. De opleiding is onder andere interessant voor (aankomend) marktonderzoekers, marketingmanagers en productmanagers. Daarnaast is de opleiding een absolute aanrader voor zelfstandig ondernemers die hun markt en doelgroep beter in kaart willen brengen. Ook is de opleiding geschikt voor iedereen die op HBO-niveau meer kennis wil opdoen over onderzoeksvaardigheden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven