/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Online marketing


Er is een enorme vraag naar online marketeers met HBO-werk- en -denkniveau. Wil je starten in de marketing of heb je al ervaring als marketeer en wil je je specialiseren in online marketing, dan is dit HBO-deelprogramma voor jou een unieke mogelijkheid. Je krijgt een solide basis mee én leert alles over de nieuwste technieken als mobile marketing en affiliate marketing.

Na het succesvol afronden van deze opleiding heb je alle kennis en vaardigheden in huis om aan de slag te gaan als online marketeer. Je bent in staat om doelstellingen te formuleren voor een online marketingplan, het plan daadwerkelijk op te stellen en in de praktijk te brengen. Je bent volledig op de hoogte van online advertising, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing, affiliate marketing en viral marketing en kunt deze mogelijkheden in een online marketingplan integreren.

Daarnaast wordt in deze opleiding aandacht besteed aan de monitoring, uitvoering en analyse van een online marketingplan en leer je hoe je acties meetbaar maakt en personaliseert met Customer Relationship Management.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Online marketing.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Online marketing bestemd
De opleiding is een aanrader voor aanstormend marketingtalent en marketeers die zich willen specialiseren. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor (junior) productmanagers, accountmanagers, trafficers, contentmanagers en webmanagers die een waardevolle aanvulling willen op hun professionele kennis.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven