/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Ontwerper nieuwe media


Een ontwerper nieuwe media is op de hoogte van de nieuwste grafische ontwikkelingen en de technische mogelijkheden. Naast het creatief bezig zijn met vormgeving, behoort het maken van een functioneel ontwerp ook tot het takenpakket.

Na het volgen van deze opleiding kan de Ontwerper nieuwe media alle fasen van het ontwerpproces doorlopen, kritische analyses maken van bestaande en zelf ontwikkelde systemen en is op de hoogte van de interactiemogelijkheden tussen gebruiker en informatiesystemen.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design van Hogeschool. Je behaalt 14 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de modules Grafisch ontwerpen en Interactieontwerp.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Ontwerper nieuwe media bestemd
De opleiding Ontwerper nieuwe media is voor iedereen die zich bezighoudt of wil bezighouden met het ontwerpen met behulp van nieuwe media en zich op HBO-niveau wil specialiseren in dit vakgebied. Ben je al werkzaam in grafimedia-branche, bijvoorbeeld als ontwerper, grafisch vormgever of dtp’er? Dan is deze opleiding zeer geschikt om over te stappen naar nieuwe media.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven