/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Productie- en distributielogistiek


Het HBO-deelprogramma Productie- en distributielogistiek behandelt het gehele traject van de voortbrenging van een product of dienst tot en met het op de juiste tijd en plaats beschikbaar stellen van een product voor de eindconsument tegen de juiste prijs. De productie- en distributielogistiek in al haar facetten komt aan bod. Zo wordt aandacht besteed aan proces- en productontwerp, de organisatie van arbeid, planning en control, voorraadbeheer en kwaliteitscontrole. Maar ook aan onderwerpen als distributielogistiek, transport, internationaal transport, warehousemanagement, kostenbeheersing en inrichting van magazijnen.

De internationale concurrentie tussen ondernemingen neemt toe. Deze ontwikkeling stelt nieuwe eisen aan de logistieke inrichting en processen binnen het bedrijf. Daarom is er tijdens de opleiding speciale aandacht voor globalisatie van het werkveld.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Logistiek en Economie van Hogeschool. Je behaalt 16 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de modules Productielogistiek en Distributielogistiek.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Productie- en distributielogistiek bestemd
De opleiding Productie- en distributielogistiek is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau meer kennis wil opdoen van productie- en distributielogistiek. Bijvoorbeeld voor inkoopmanagers, accountmanagers logistiek, managers fysieke distributie, warehouse managers, transportmanagers, stafmedewerkers logistiek, logistiek consultants, logistiek managers en demand managers.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven