/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Professionele communicatie


Mensen communiceren de hele dag, zowel privé als op het werk. En dat verloopt niet altijd even gemakkelijk. Een gesprek of ontmoeting gaat weleens moeizaam. Er wordt te weinig informatie gegeven, de informatie is niet gestructureerd genoeg of er wordt onvoldoende geluisterd. Het HBO-deelprogramma Professionele communicatie geeft inzicht in allerlei aspecten die een rol spelen bij het effectief mondeling en schriftelijk (zakelijk) communiceren. Deze opleiding leert je beter gesprekken te voeren en presentaties te geven, effectiever te vergaderen en betere zakelijke teksten te schrijven.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie van Hogeschool. Je behaalt 3 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Professionele communicatie.

Let op: de opleiding start per 1 februari. Schrijf nu alvast in!

Voor wie is het HBO-deelprogramma Professionele communicatie bestemd
De opleiding Professionele communicatie is bestemd voor iedereen die zijn of haar manier van communiceren op een professionele manier wil verbeteren. En voor iedereen die op HBO-niveau kennis wil opdoen van zakelijke en professionele communicatie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven