/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Recruitment marketing


Een goed wervings- en selectieproces, oftewel recruitment marketing, zorgt er voor dat potentiële medewerkers op een effectieve en efficiënte manier worden benaderd en dat ze zich aan het bedrijf binden. Het korte, specialistische en praktijkgerichte HBO-deelprogramma Recruitment marketing is ideaal voor HR-professionals, communicatiemanagers of medewerkers van een werving- en selectiebureau die moeite hebben om goed opgeleid personeel te vinden. Het ontwikkelen van een sterk employer brand, de stand van zaken op de huidige arbeidsmarkt en het inzetten van de diverse arbeidsmarktcommunicatiekanalen komen in deze opleiding uitgebreid aan bod.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële economie van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Recruitment marketing.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Recruitment marketing bestemd
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die zich wil verdiepen in de tactische mogelijkheden en middelen die recruitment marketing biedt. De opleiding is ook zeer geschikt voor medewerkers van wervings- en selectiebureaus of uitzendbureaus die kennis op HBO-niveau willen opdoen van recruitment marketing.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven