/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Risicomanagement


Ieder bedrijf loopt risico’s. Wat als er wordt ingebroken, er machines kapotgaan of personeel langdurig ziek raakt? Een organisatie moet zich hierop voorbereiden. Het praktijkgerichte HBO-deelprogramma Risicomanagement richt zich op de belangrijkste methoden, programma’s en procedures binnen het domein risicomanagement. Tijdens deze opleiding worden allerlei handvatten aangereikt om tot een objectieve risicobepaling te komen. Het inrichten, beheersen en verbeteren van bedrijfs- of organisatieprocessen staat onder andere centraal. Daarnaast is er volop aandacht voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Security Management van Hogeschool. Je behaalt 6 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding vrijstelling voor de module Risicomanagement.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Risicomanagement bestemd
De opleiding is een echte aanrader voor iedereen die werkzaam is op het terrein van security of facility management en zich op HBO-niveau wil verdiepen in risicomanagement. Bijvoorbeeld een hoofd beveiliging, hoofd bhv of facilitair manager. Ook voor wie niet binnen deze disciplines werkzaam is, maar wel op HBO-niveau kennis op wil doen over het treffen, naleven en onderhouden van maatregelen op het gebied van risicomanagement, is deze opleiding waardevol.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven