/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Social Media


Niet alleen privé, maar ook zakelijk wordt steeds meer gebruikgemaakt van sociale netwerken en platforms, zoals Twitter, Facebook, weblogs, YouTube en Flickr. Social media worden steeds meer geïntegreerd in allerlei disciplines en zijn nog volop in ontwikkeling. Steeds meer bedrijven zetten social media in voor hun communicatie, marketing en PR. Deze opleiding laat zien wat de impact van social media kan zijn en hoe je in de praktijk met social media kunt omgaan.

De opleiding Social Media is zeer praktijkgericht. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases komen de verschillende sociale netwerken en platforms aan bod. Na afloop van de opleiding kun je een gedegen corporate social media strategie schrijven en social media succesvol toepassen in de communicatie-, marketing- of pr-strategie.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie van Hogeschool. Je behaalt 4 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Social Media.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Social Media bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor communicatiemedewerkers, marketingdeskundigen, pr- adviseurs of zelfstandig ondernemers, die zich op HBO-niveau willen verdiepen in social media.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven