/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Supply chain managment


Met dit HBO-deelprogramma leren studenten in korte tijd een supply chain (productieketen) perfect te managen. Voordat een product in de winkel ligt, moet veel geregeld worden. Hierbij zijn verschillende grondstofleveranciers en verpakking- en transportbedrijven betrokken. Na afronding van deze opleiding kunnen studenten product- en informatiestromen naadloos op elkaar afstemmen, zodat alle processen en de samenwerking tussen de verschillende partijen zo goed mogelijk verlopen. De opleiding gaat uitgebreid in op de verschillende processen binnen de supply chain en toont hoe een supply chain geoptimaliseerd kan worden.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Logistiek en Economie. Je behaalt 14 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor het theoriedeel van het thema Supply chain management.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Supply chain management bestemd
Dit HBO-deelprogramma is bestemd voor iedereen die op HBO-niveau kennis wil opdoen over het managen van de supply chain, de bijbehorende processen en het implementeren van supply chain management. De opleiding is zowel geschikt voor mensen die al in de logistiek werken als voor mensen die een managementfunctie binnen de logistiek ambiëren.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven