/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Masterclass Strategisch management


Strategie in de praktijk
Heb je al geruime managementervaring en wil je je verder bekwamen in strategieontwikkeling en -implementatie? Dan is deze masterclass een prima keuze! In zes maanden doe je een brede kennis op van beleidsinstrumenten die je in kunt zetten bij het bepalen, formuleren en implementeren van de ondernemingsstrategie. Je leert verschillende modellen en theorieën vertalen naar en toepassen in je eigen werkomgeving. Een zeer praktische en direct toepasbare masterclass waarbij gebruik wordt gemaakt van actuele bedrijfscases en praktijksituaties. De is de enige opleider waar je deze masterclass via flexibel afstandsonderwijs kunt volgen.

Daarom kies je voor deze opleiding
In slechts 6 maanden alle kennis in huis
is de enige in Nederland die deze opleiding aanbiedt
Geeft vrijstelling bij MBA

Voor wie is de masterclass Strategisch management bestemd
De masterclass Strategisch management is bestemd voor managers, adviseurs en professionals met ruime managementervaring, die zich (verder) willen bekwamen in het formuleren van het strategisch beleid van de organisatie waarin zij werkzaam zijn.


Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een grondige kennis van methoden die je in kunt zetten bij het bepalen en implementeren van strategieën en weet je deze te vertalen naar de praktijk van het bedrijf waar je werkt. Je kunt adviseren op het vlak van strategisch management en concreet bijdragen aan het vormgeven van het strategisch beleid van de organisatie.

Heb je interesse in deze masterclass? of schrijf je direct in

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven