/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Marktonderzoek klassikaal


HBO-deelprogramma Marktonderzoek klassikaal
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie

Marktonderzoek is essentieel bij het bepalen van een succesvolle bedrijfs- en marketingstrategie. In welke mate heeft de doelgroep behoefte aan een product of dienst? Uit welke personen bestaat de doelgroep precies? Welke ontwikkelingen en trends zijn er gaande in de markt? Het HBO-deelprogramma Marktonderzoek klassikaal verschaft alle nodige kennis om onder andere een onderzoeksvraag te kunnen formuleren, een onderzoeksplan te maken, de juiste tools in te zetten en zelf onderzoek uit te voeren. Ook ben je (beter) in staat om extern uitgevoerd onderzoek te begeleiden en beoordelen.

Deze opleiding is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Commerciële Economie van Hogeschool. Je behaalt 7 studiepunten (EC’s) en krijgt bij doorstroming naar de bacheloropleiding vrijstelling voor de module Marktonderzoek.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven