/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Master of Business Administration klassikaal


Master of Business Administration (MBA) klassikaal
Als manager naar de top!

Als manager heb je een belangrijke functie. Immers, het succes van een bedrijf is in sterke mate afhankelijk van de kwaliteit van zijn managers. Als manager word je dan ook direct aangesproken op de bedrijfsresultaten en op de gevolgen van je handelen.

Wil je als manager naar de top, dan zorg je dus dat je de juiste kennis en competenties in huis hebt. Die kwaliteiten doe je op met de grotendeels Nederlandstalige opleiding Master of Business Administration (MBA) klassikaal van University. Een brede opleiding die voor 100% aansluit op de praktijk van managers in het bedrijfsleven. Zo bereid je je perfect voor op je toekomstige topfunctie.

De opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Je weet dus zeker dat je opleiding voldoet aan de kwaliteitseisen die nationaal en internationaal aan MBA-opleidingen worden gesteld. Na het succesvol afronden van deze opleiding mag je de titel “MBA” voeren.

Deze opleiding is in het CROHO geregistreerd als deeltijdopleiding onder nummer 70024.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag hier de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven